NYBYGG

Går du med en boligdrøm?

Vi vil gjerne høre om dine planer!

Få ting er så spennende og verdifullt som å bygge nytt hus til familien.

I Dafro har vi lang erfaring og kompetanse innen bygging av alle typer boliger. Fra arkitekttegnet bolig, med høy standard og tilpassede spesialløsninger, til noe vi sammen kommer fram til – individuelt og fleksibelt – helt spesielt for deg.

Ditt boligprosjekt er vår lidenskap, og vi følger deg trygt gjennom hele den spennende prosessen fra drøm til et innflytningsklart hjem.

BESTILL BEFARING

Prosessen

DAFRO har bygget mange flotte hus, i alle størrelser og prisklasser. Vi følger deg fra første uforpliktende møte frem til ferdig bolig. Les om byggeprosessen her!

Steg 1:
Uforpliktende møte

Sammen finner vi rammene

Vi starter gjerne med et uforpliktende møte hvor vi gjennomgår dine behov og ønsker for ny bolig. Sammen blir vi enige om et prosjekt som dekker ønsker, behov og budsjett. Kanskje har du tegninger til drømmeboligen, eller du ønsker at vi tegner huset for deg. Kanskje ønsker du å overta et nøkkelferdig hjem, eller du er av den nevenyttige typen som ønsker å bidra med egeninnsats i bygget.

Vi legger vår stolthet i å prosjektere en bolig som kan romme alle fremtidsplaner og behov, slik at boligen kan være med deg gjennom mange år.

Steg 2:
Prosjektering

En oppskrift blir til

Med utgangspunkt i rammene vi sammen har satt, prosjekterer vi din nye bolig. For å sikre at du får det akkurat slik du ønsker, visualiserer vi boligprosjektet ditt i en 3D-modell. Med tegningsforslaget på plass, får du så et bindende pristilbud, som garanterer at boligen leveres til avtalt tid og pris.

Steg 3:
Søknadsprosessen

Etter at vi har blitt enige om en signert byggekontrakt, er det på tide å søke om alle relevante byggetillatelser for prosjektet ditt. Vi tar oss av alle søknader og underlag frem til godkjent byggetilatelse.

Steg 4:
Byggeperioden

Fra drøm til virkelighet

Det er lite som er så spennende som å se drømmehuset reise seg fra bar bakke. Under byggeprosessen har vi tett dialog, og sørger for at du er orientert til enhver tid. Du kan derfor trygt lene deg tilbake, og glede deg til den store datoen for ferdigstillelse og overtakelse.

Steg 5:
Ferdigbefaring og overtakelse

Den store dagen!

Vi foretar ferdigbefaring med sluttkontroll når bygget er klart for overtakelse. Her får du kontrollert at alt er levert etter plan og kontrakt, og du får utlevert all dokumentasjon, manualer og tekniske dokumenter som tilhører boligen din.

Da er det bare å flytte inn i drømmehuset, og nyte hverdagen i splitter nytt hjem.

Previous slide
Next slide

Referanseprosjekter

Se noen av våre prosjekter innen nybygg

Nybygg-Villa_Fredland-1
Villa Fredland
«Fritthengende» enebolig bygget i strandkanten. Arkitekt: DAFRO
Se prosjektet
Nybygg-Kvitskjaeret-1
Kvitskjæret
Arkitekttegnet enebolig med fantastisk sjøutsikt. Arkitekt: John Robert Nilsson
Se prosjektet
Nybygg-Prosjekt_3-1
Funkis
Moderne enebolig med gjennomført interiør. Arkitekt: HEAT/Dafro
Se prosjektet
Skjermvegen-1
Skjermvegen
Lekker og innholdsrik enebolig. Arkitekt: DAFRO
Se prosjektet

Bestill gratis befaring

Går du med planer om å bygge nytt?

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring av ditt prosjekt.

Bli kontaktet av en hyggelig fagperson